28/2 | Lonesome Swan



Synd för det som hände, själv vet jag inte vad som exakt hände.


25/2 | Wasted Time

Jag hade gjort en jätterolig film om London och så skulle jag lägga upp den på youtube. Men så fick jag inte det för att jag använde låten London Calling med The clash! Så dom ville att jag skulle använda någon annan låt som dom satt in till filmen. Då fick man välja mellan ett antal låtar, visste knappt vilka hälften var. Så nu orkar jag inte bry mig.
Om ni vill se filmen får ni komma hem till mig. :D

En annan grej som gjorde mig jävligt sur var att igår var det Champions Leauge på TV6. Hela försnacket var om matchen mellan Inter och Manchester United. så jag trodde att dom skulle visa den matchen. Så jag var jätteglad för att få se både Zlatan och Cristiano. MEN helt plötsligt när matchen skulle börja så böt dom och började visa Barcelona mot Lyon. Inter-Man U gick på Viasat +! Då lackade jag ur och tänkte ringa och bombhota Ola och dom andra gubbarna. :P
Så jag hoppas att när dom visar returmatchen att den går på en vanlig kanal som det vanliga folket kan se på! Idioter!

25/2 | Youtubes bästa


Orginalet som man måste se först!
 
Remixen! Så jäkla bra!

23/2 | Use Somebody

Igår hade jag en Kings of Leon dag. :) Det kanske låter konstigt men det är sant. Det började med iförrgår då jag hörde dom på Brit Awards på TV. Dom spelade låten "Use Somebody" and it was love at first sight tänkte jag. Sedan igår så lyssnade jag på dom hela dagen. Jag fick ett bra tillfälle att lyssna på låten när jag var tvungen att gå till F-Piren och hämta vår extrabeställning. Då hann jag lyssna typ 4 gånger. Gick väldigt sakta och så blev jag stoppad flera gånger av människor som frågade en massa konstiga frågor. På vägen hem från jobbet blev det Kings of Leon igen, hela vägen hem.

När jag kom hem slog jag på TV och Gossip Girl var på, och musiken från avsnittet var bara Kings of Leon. Mycket bra. Sen så var det en grej till på TV som handlade om dom. Men nu kommer jag inte ihåg det för jag fick en blackout precis. Jag brukar få sånna ganska ofta, speciellt på jobbet. Jag tappar allas namn. Kommer inte ihåg vad någon heter. Då har jag jobbat där ganska länge nu och känner alla. Suck.

Dom kommer till Rock Werchter och jag måste dit. Coldplay, Bloc Party, The killers, Oasis och Metallica kommer också dit. Så är det någon som vill följa med mig?


21/2 | Brunettberra

Så jäkla bra!
 

21/2 | RocknRolla

Igår hade jag inte så mycket att göra, så jag kollade på en massa filmer. En del dåliga som "the Day the Earth stod still" och en del bra som "RocknRolla". Jag hade ingen aning om vad det var för film när jag började kolla på den. När den var slut var jag kär. Så jag blev tvungen att kolla på den igen. Gillar att det är Guy Richie som har gjort filmen. Den påminner mycket om "Snatch" och "Lock, stock and two smoking barrels". Så om ni gillar London, brittisk dialekt, vem-lurar-vem & Gerard Butler så ska ni definitivt kolla in filmen.


Kolla verkligen inte på den första som jag nämnde, den sög kaninballe. Såg inte äns klart på filmen, jag orkade inte engagera mig.

Jag längtar lite tills jag ska se Män som hatar kvinnor! Jag måste nog läsa boken igen, har glömt bort alla detaljer. Plus att den är ganska så bra. Med ganska menar jag jättemycket! Så jag längtar tills nästa vecka. Då blir det biotajm.

20/2 | Fading like a flower


18/2 | Hostage Of Love

Jag orkar egentligen inte skriva något nu.
Vaknade med världens huvudvärk. Första gången skrek mamma på max att han skulle vakna, andra gången av att sophie ringer mig, tredje gången av min väckarklocka på mobilen och fjärde gången av telefonen som ringer. Idag ville jag bara sova, det var ju synd eftersom jag hade planerat att gå till Sigtuna med Sussie. Men jag orkade verkligen inte gå upp kl 11 på morgonen. Så jag låg kvar i sängen ett tag och sov. Så nu sitter jag här vid datorn och har tråkigt. Ska nog försöka städa mitt rum. Har inte gjort det sen jag kom hem från Thailand. Det ligger kläder överallt och resväskor. :D

Min favoritlåt just nu är helt klart Razorlights - Hostage Of Love. Den är så bra!
Filmen kommer ifrån Debaser. Inte jag som har filmat dock.

15/2 | Paradise City

Vet verkligen inte vad jag ska skriva just nu. Men nu har vi kommit hem från London. Kom hem igår kväll och det var tur att jag inte jobbade öppning idag för det hade jag verkligen inte klarat av. Just nu tog jag fel på tiden och gick en timme för tidigt till bussen, men som tur så kom jag på det innan jag klev på. Så nu sitter jag här och väntar på nästa buss.

Men London var trevligt! Älskar verkligen den staden, måste försöka åka dit mer. Men inte med Ryanair! Aldrig mer. Jag var tvungen att checka in mitt handbagage för det var för stort, men det var egentligen inte det. Det var bara hjulen som inte fick plats. Så då fick jag betala 28 pund extra! Plus att vi hade 20 minuter att checka in mitt bagage och gå på planet, så det var lite stressigt. Men det löste sig tillslut. Tur bara att jag inte köpte skorna som jag tänkte göra då hade jag inte haft några pengar till mitt bagage. Tur i oturen. Igår var min fredag den 13. Inte i fredags. :D

Men vi såg alla sevärdigheter som gick att se. Vi var på London dungeon, Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace, Oxford street, Piccadilly Circus och allt som finns. Gick och shoppade på Primark, Top Shop och många Vintage affärer. Vi var också och såg Keane! Det var mycket bra, inget drag precis bara en massa gamla människor. Och alla hade sina ytterkläder på sig. Vi kom dit efter insläpp och trodde att vi skulle komma långt bak, men vi kom på andra raden och då var det lika stort som Globen. Kanske lite mindre. Men det var bra! Roligt att se dom på hemmaplan.

Vi träffade även Emma, min gamla granne och Robin. Våra Londonguider.


Nej vill verkligen åka tillbaka dit nu. Orkar inte jobba idag och imorgon. Har så jäkla ont i mina fötter.


9/2 | Ingen rubrik

Mina planer har spruckit. Måste jobba imorgon, oh no! Och den värsta tiden också. 04.00 - 13.00. Hoppas jag orkar gå upp, men det gör jag nog. Sen ska jag jobba på söndag också samma tid. Det värsta är att vi kommer hem as sent från London. Jag lär ju vara hemma vid 01.00 tiden om inte senare. Suckbulle.

Men någon gång måste vara den första. Att jobba alltså. Jag ska vara glad att jag ens har ett jobb!

Har stått i kö för Madonnabiljetter i snart tre timmar! Lär ju inte få några biljetter, dessutom har jag inga pengar på kontot bara kontanter och dom tar bara kort. :) Får köpa senare. Om det finns kvar.


8/2 | London Baby

Om tre dagar åker jag, Evelina, Yasmine och Bella till London! Jag längtar så mycket. Gå runt och kolla i alla affärer, gå på marknader och se alla sevärdigheter. Det kommer bli så jäkla kul! Det bästa kommer nog bli när vi ser på Keane och när vi träffar Robin. Har inte sett killen på snart 5 månader! Så det ska bli kul. Men jag längtar mest till att få shoppa! Synd bara att jag inte kommer ha någon plats i min väska när jag åker hem. Jäkla regler om handbagage, gillar inte Ryanair. Eller jo. Dom är bäst när det gäller REA.


Snart kommer vi! London Baby, yeah! Som Joey skulle säga. 


6/2 | Det är vi som bestämmer

Gud vad jag har tråkigt. Det snöar för fullt ute, eller det gjorde det imorse när jag vaknade. Har fortfarande Jetlag från thailand. Nu är ju klockan 20.00 där borta. Imorse vaknade jag örntidigt som jag har gjort dom senaste dagarna jag har varit hemma. Det är lite jobbigt. Idag hade jag ätit frukost kl 8.00 och då hade jag legat vaken från 6.00. Nej nu måste det här sluta, och jag måste få tillbaka mina vanliga rutiner.
Jag har nästan fått tillbaka all min musik på min iPod. Den gick ju sönder när vi skulle åka till Phi Phi. Det sjuka är att jag kommer inte ihåg vad jag hade för musik. Har glömt bort allt. Så om någon har något bra tips på musik så säg till! sitter och lyssnar på Laleh nu. Hon är riktigt bra.
Ska åka till optikern nu, och kolla om min syn har försämrats. Det har den säkert.
5 dagar kvar till London! Puss

5/2 | She's got the look

Madonna! Jag måste gå den 9 augusti på Ullevi!
 


4/2 | Home sweet home

Ser att jag har varit dålig på att skriva i bloggen. Orsaken är att jag använde min resdagbok istället. Jag orkade inte skriva på två ställen så därför har jag inte skrivit här. Sist jag skrev var vi på Phi Phi, där hade vi det bra! Det var som varmast när vi var där, ibland var det så varmt att man knappt kunde ligga i vattnet. På kvällarna hände vi på stranden och hade roligt. Jag och Sophie drack en buckets och den delade vi på. En, på hela resan. Annars blev det Chang, bacardi breezer eller drinkar. Efter Phi Phi åkte vi över till Khao Lak och var där i en vecka. På en vecka gjorde vi absolut nada. Vi solade och badade varje dag och åt billig mat. Första dagen vi kom dit gick jag och Sophie och skrubbade oss på ett spa. Efter det blev vi så jäkla bruna (tyvärr är den borta nu). Vi blev trötta på Khao Lak eftersom det knappt fanns något att göra där så vi åkte till Phuket, Patong Beach och levde lyx en natt. Det var allt vi hade råd med. Vi bodde på ett jättefint hotell som hette Tony Resort (Sophies pappa heter Tony därför valde vi det). På kvällen var vi och härjade på Bangla Road, den natten var helt "out of control" :D. Efter Phuket åkte Christian (som vi hade träffat på Koh Phangan och som följde med oss hela tiden) till Singapore för att göra en Visa Run och vi åkte till Huset i Ban Phe. Där levde vi verkligen lyxliv för inga pengar alls. En dag åt jag hos Lampan för 50 bath! Nudlar och vatten fick jag för 10 kr :D. Vi åkte en dag över till Koh Samet på en dagstur. Där gjorde vi footscrub och pedicure. Sen dagen efter fick jag värsta magsjukan! Det är de värsta jag har haft någonsin! Gud vad jobbigt det var. Fick springa på toa hela natten och hela morgonen. Sen sov jag en dag. Dagen efter mådde jag sjukt dåligt, jag åt ingenting och låg och kollade på Prison Break, Beck, Grease och Mamma Mia! Mitt på dagen ringde Sophie och sa att hon hade svimmat på stranden och att hon mådde piss, så hon fick hjälp hem och så låg vi tillsammans och kollade på film. Som tur var mådde jag bättre dagen (söndag) efter när vi skulle åka till Bangkok för att shoppa. Resan var inge rolig men vi kom fram utan att spy, så det var tur! När vi kom fram till Bangkok checkade vi in direkt på D&D Inn och åkte sedan till MBK för att spendera pengar. På kvällen var vi på Khao San Road och shoppade. Dagen efter (Måndag) checkade vi ut och åkte till MBK igen för att köpa det sista, jag orkade inte gå så jag tittade på Bio, Yes Man. Sen kl 20.30 åkte vi till flygplatsen för att åka hem. Planet lyfte 23.55 lokal tid och jag var framme i Vienna lokal tid 06.00. Sen när jag skulle byta flyg till Stockholm blev det problem i luften så vi var tvungen att vända om igen och landa i Vienna. Sedan fick vi byta plan till ett som skulle gå 11.35. Så då var det bara att vänta på flygplatsen hungrig. Landade på Arlanda kl 14.00 och där stod mamma och hämtade mig. 

Så nu är jag hemma och ska kolla på How i met your mother. Imorgon åker jag till Arlanda och pratar med jobbet. :D